Hymyilevän motoristin kevätpäivä Jyväskylässä 18.5.2013

18.5.2013 klo 10.00 JYVÄSKYLÄ, Killeri –> Hippos

ÄMSEE RAATALAMPI RY KOKOONTUU KLO 9.50 YTIMEEN ELI PALOASEMAN PIHALLE, KESKELLE KIRKONKYLLEE JA MOOTTORIPYÖRÄLETKA LÄHTEE LIIKENTEESEEN KLO 10.00, KOSKELOSSA OLEMME n.KLO 10.10 JA SIITÄ SIT KAIKESSA RAUHASSA KOHTI KILLERIÄ.

KMC lähtee Kuopiosta liikenteeseen n.9.00 ja kokoonnutaan Tiinan tuvalle mistä jatketaan sitten porukalla kohti Jyväskylää…

Linkki KMC:n seinälle

Muutkin motoristit kuin ÄmSeen jäsenet voivat halutessaan lähteä ajamaan meidän porukan mukana kohti Jyväskylää niin ei tarvitse yksinään paahtaa menemään… :)

HMKP on perinteikäs ja odotettu ajokauden avajaistapahtuma: tuleva on järjestyksessä jo 37. suurtapaaminen. Ensimmäinen järjestettiin Helsingissä 70-luvulla ja tapahtuma on vuosien ja vuosikymmenten saatossa laajentunut yhdeksi motoristien ajokauden päätapahtumista.

 
Tapahtuma alkaa Killerillä 18.5.2013 klo 10 alkaen kokoontumisella. Muodostelmiin ryhmittyminen kokoontumisalueelle. Kokoontumisalueella on ostettavissa makkaraa ja kahvia. Kokoontumisen aikana motoristeille kerrotaan ja kerrataan tapahtuman kulku ja vaiheet sekä turvallisuuteen liittyvät seikat. Lopuksi heidät ohjeistetaan seuraavaa tapahtuman vaihetta, paraatiajoa varten.
Paraatiajon reitti kulkee Killerin raviradalta kiertäen Jyväsjärven Ylistönmäen Kuokkalan sillan kautta ja Lutakosta Yliopistonkatua pitkin Hippoksen alueelle.Reitti on suunniteltu siten, että liikenteelle aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa.
HMKP:n päätapahtuma on Hippoksen alueella. Ohjelman suunnittelussa on huomioitu motoristeille ajankohtaiset aiheet sekä muut tapahtumasta kiinnostuneet ja viihtymään tulleet vierailijat. Hippoksen alueella on myös Trial näytös ja motoristeille ja vieraille hyödyllisiä esittely- ja myyntipisteitä. Alueella on tarjolla ruokaa ja kahvia sekä alueen ravintoloissa, että teltoissa.
Tapahtuman iltatilaisuus järjestetään Hotelli Laajavuoressa ja iltaohjelma alkaa kello 19.00. Kello 22.00 ovet avautuvat myös muulle yleisölle. Tervetuloa!
 

Jyväskylän HMKP:n järjestää tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Ladies’ Bike Club WIMA Finland
http://www.wima.fi/hmkp2013/

Hymyilevän motoristin kevätpäivä 2013 lehti:
http://www.ahaavalmistus.fi/emags/asiakas/motoristi.html

Paraatiajon reittisuunnitelma: