Mopo miittinki nuorisotalolla 27.9.2013

ÄmSee Raatalammin jäsennistöä on tavattavissa Rautalammin kunnan nuoristotalolla syyskuun viimeisenä perjantaina eli 27.9. klo 18.00 alkaen.  Nuoriso-ohjaaja välittää viestiä koululle ja kutsuu nuoria keitä mopo hommat kiinnostaa ja saavat samalla jutella meidän kanssa ja samalla ihmetellä meidän kalustoa. Siellä voidaan porukalla miettiä mitä sitä puuhaillaan talvella. Ruvetaanko esim. rakentamaan heidän kanssaan jotain mopoa vai korjaillaanko tai tarvitsevatko apua omien pelien kanssa. Matti Lohen koulun rehtorin kanssa ollaan keskusteltu että voitaisiin käyttää esim. koulun metallityöluokkaa nuorten kanssa.Tilaisuus on hyvin vapaa muotoinen, nuorisotoimi tarjoaa pullakahvit/mehut. 

Toivomme että saisimme mahdollisimman monta moottoripyörää ämseestä näytille kun mopopojat tulevat omilla pärrillään tapahtumaan. Nuorisotalohan sijaitsee kirjaston alakerrassa. 
ÄmSeeläiset voisivat tulla silloin perjantaina 17.30 Ytimeen eli paloaseman pihalle ja ajetaan sieltä porukalla Kuutinharjun kautta sinne kirjastolle. Kuutinharjulaiset ovat kovasti odottaneet meitä niin nyt vielä kun on keliä niin yhdistetään se samaan tapahtumaan ja käydään ilahduttamassa heitä myös. NYT KAIKKI LIIKENTEESEEN ENNEN KUIN LUMET TULEE!

Lisätietoa/ ämseeläisten ilmoittautumiset: Restentti 044-3557978 puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi