Mopokerhon kokoontuminen torstaina 10.4.2014 Matti Lohen koululla

ÄmSee Raatalammin järjestämä mopokerho kokoontuu Matti Lohen koulun metallityöluokkassa torstaina 10.4.2014 klo 17.00-20.00. Käsittelyssä on parasta aikaa ÄmSeen vararestentin vanha pitkään seissyt automaatti Pappatunturi. Pappatunturista tehdään huumorihenkinen ja räyhäkkä custom-mopo! Kyseinen projekti otti aimo harppauksia viime kerralla ja toissa kerralla. Ei mene kauaa kun pääsee tekemään pohjatöitä ja pääsee maalaushommiin…
Kerhossa on myös työstön alla toinen pappatunturi projekti joka rupee pikku hiljaa olemaan loppusuoralla
Ja ettei vaan hommat pääse loppumaan niin otettiin työn alle myös n. parikymmentä vuotta seissyt Erkkola invamopo. Siinä sitä on ihmettelemistä kerrakseen… Erkkolassa on nyt uudet kumit alla ja sekä tankki putsattu. Uusi akku kiinnitetty ja nyt seuraavaksi käydään kaasutin läpi ja sittenhän sitä päästäänkin jo koittamaan lähtiskö se käyntiin monien vuosien jälkeen.


Mopokerhoon voi tai saa tulla mukaan rassailemaan omaa mopoa tai laittamaan näitä yhteisiä projekteja tai sitten voi tulla ihan vaan hengailemaan vaikka itse ei välttämättä omista mopoa vaan pääasia on että on kiinnostunut kyseisestä aiheesta. 


”Tulukee mukkaan, ei mäne aikanno hukkaa”

Lisätietoa: Restentti 044-3557978, Vararestentti 040-5818771, Tynnyrinen 040-7277600 
puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi

Lisää kuvia mopokerhosta:
http://www.amseeraatalampi.fi/kalleria/kategoria/msee-raatalammin-mopokerho