Mopokerhon kokoontuminen torstaina 1.5.2014 Matti Lohen koululla

ÄmSee Raatalammin järjestämä mopokerho kokoontuu nuorten pyynnöstä Matti Lohen koulun metallityöluokkassa myös torstaina eli vappupäivänä 1.5.2014 normaaliin tapaan  klo 17.00-20.00. Käsittelyssä on edelleen  ÄmSee Raatalammin vararestentin vanha pitkään seissyt automaatti Pappatunturi. Pappatunturista tehdään huumorihenkinen ja räyhäkkä custom-mopo. Työstetään edelleen myös tavallista pappa tunturia.

Ja ettei vaan hommat pääse loppumaan niin  työn alle on ollut parin kuukauden ajan myös n. parikymmentä vuotta seissyt Erkkola invamopo. Erkkolassa on nyt uudet kumit alla ja sekä tankki että kaasari putsattu. Akku oli hengetön ja uuai on tulossa. hätätoimenpiteenä jouduttiin antamaan lisävirtaa autosta. Erkkola pamahti tulille ja ensimmäiset metrit tuli ajettua varmaan pariin kymmeneen vuoteen. Erkkolan katto lähti Rautalammin työkeskukselle uudelleen päällystetäväksi. Projekteja jatketaan ja omien mopojen korjausta ja tuunausta siinä sivussa…


Mopokerhoon voi tai saa tulla mukaan rassailemaan omaa mopoa tai laittamaan näitä yhteisiä projekteja tai sitten voi tulla ihan vaan hengailemaan vaikka itse ei välttämättä omista mopoa vaan pääasia on että on kiinnostunut kyseisestä aiheesta. 


”Tulukee mukkaan, ei mäne aikanno hukkaa”

Lisätietoa: Restentti 044-3557978, Vararestentti 040-5818771, Tynnyrinen 040-7277600 
puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi

Lisää kuvia mopokerhosta:
http://www.amseeraatalampi.fi/kalleria/kategoria/msee-raatalammin-mopokerho