MP18 Messut ja hotelliyö Tallinnassa

MP 18 Messut+hotelliyö Tallinnassa 3.2.-4.2.2018

Paikkoja rajoitetusti saatavilla, eli 54 nopeinta mahtuu mukaan! 

Ensimmäiseksi. Älä varaa matkaa sitä peruaksesi.. Siitä on meille järjestäjille turhaa vaivaa.. Toiseksi, ole hyvissä ajoin liikenteessä jos haluat todella mukaan.. Tässäpä tämä reissu on nyt teille varattavissa!

HUOM!! MESSUREISSU BUUKATTU TÄYTEEN 29.8.17!!

Lähtö Rautalammilta lauantaina 3.2. Sisä-Savon Tilataksin 55-paikkaisella bussilla Ravintola Nuapurin takapihalta klo 5.45, Suonenjoelta klo 6.10 Teboilin pihasta.
Menomatkalla pidetään yksi vähän reilumpi pysähdys Renkomäellä johon saavumme vielä aamupala-aikaan. Suosittelemme syömään nassun täyteen niin jaksaa päivän kierrellä messuilla. (aamupala tai mikä hyvänsä ruokailu siellä on omakustanteinen).

Renkomäen pyshdyksen jälkeen jatkamme suoraan messukeskukseen jossa vietämme päivää. Ohjelmassa perinteisesti: Moottoripyöriä, mopoja, skoottereita, ajovarusteita, varaosia ja vaikka sun mitä! MP-messuilta löydät kauden uutuudet, nostalgiset vanhat pyörät, maan tyylikkäimmät rakennetut prätkät ja aimo annoksen vauhdikasta ohjelmaa.

Messuilta lähdemme iltapäivällä klo. 15.00 Länsisatamaan ja kohti Tallinnaa laivamme Megastar starttaa 16.30.

Menomatkalla kaikille lähtijöille on ennakkoon varattu ja maksettu Puffet-ruokailu. Laivamatka kestää 2 h joka käytetään hyödyksemme ruokailun merkeissä.

Viroon saapuessa meillä on linja-auto koko ajan mukana. Hotelli jossa yövymme on Tallink City Hotel joka sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa mm.Viru ostoskeskusta vastapäätä. Ilta ja seuraava aamu on yhdistyksemme puolesta täysin vapaata ohjelmaa kuka mitäkin haluaa tehdä ja missä käydä. Aamupala kuuluu luonnollisesti yöpymisen hintaan.

Takaisin Helsinkiin päin lähdemme hotelilta sunnuntaina 12.00 johon mennessä huoneiden tulee olla luovutettu. Samainen Megastar laiva lähtee satamasta klo 13.30 jolloin voi vielä kätevästi täydentää tuliaisostoksiaan. Laiva on Helsingissä 15.30. Arvioitu saapumisaika ”kotona” on n. klo 22 maissa.. riippuen siitä miten mukavasti päästään laivasta pihalle ja pois Helsingistä.

Koko reissulle tulee hintaa kahden hengen huoneissa ÄmSee Raatalammin jäsenille 130€ per nuppi. Ei jäsenet 150€/hlö. Hinta sis. Bussikyydin, messulipun, laivakyydit, laivassa puffet-ruokailun menomatkalla, hotelliyön sekä runsaan aamupalan!
Muista ottaa mukaan reilusti motoristihenkee, passi tai virallinen henkilökortti (ajokortti ei kelepoo)!

Maksutiedot:
ÄmSee Raatalampi ry
OP Rautalampi FI80 5389 0720 0442 88
Viestiin: MP18 ja matkustajien nimet
Eräpäivä reissumaksulle: 31.12.2017

”TULUKEE MUKKAA, EE MÄNE AIKANNO HUKKAA”

Lisätietoa ja varaukset:
Matkanjohtaja Restentti 044-3557978 puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi
Matkanharhaanjohtaja Jani Tynnyrinen 040-7277600 jani.tynnyrinen@gmail.com