MP19 Messut ja hotelli viikonloppu Tallinnassa 1.-3.2.2019

MP 19 Messut+viikonloppu Tallinnassa 1.2.-3.2.2019

Paikkoja rajoitetusti saatavilla, eli 54 nopeinta mahtui mukaan eli REISSU BUUKATTU TÄYTEEN! 

Ensimmäiseksi. Älä varaa matkaa sitä peruaksesi.. Siitä on meille järjestäjille turhaa vaivaa.. Toiseksi, ole hyvissä ajoin liikenteessä jos haluat todella mukaan.. Tässäpä tämä reissu on nyt teille varattavissa!

 

Kokeilemme jäsenten pyynnöstä uutta konseptia. Lähdemme aikaisin perjantai aamuna jolloin messuilla ei ole niin paljon tunkua kuin perinteisesti lauantaina ja olemme kaksi yötä Tallinnassa jolloin lauantai jää kokonaan vapaapäiväksi..

Lähtö siis 1.2. perjantai aamuna Suonenjoelta Teboilin pihalta klo 5.15. Rautalammilta Ravintola Nuapurin takapihalta klo 5.35.
Menomatkalla pidetään yksi pysähdys Renkomäellä johon saavumme vielä aamupala-aikaan.

Renkomäen jälkeen jatkamme suoraan messukeskukseen. Ohjelmassa perinteisesti: Moottoripyöriä, mopoja, skoottereita, ajovarusteita, varaosia ja vaikka sun mitä! MP-messuilta löydät perinteisesti seuraavan ajokauden uutuudet, nostalgiset vanhat pyörät, maan tyylikkäimmät rakennetut prätkät ja aimo annoksen vauhdikasta ohjelmaa.

Messuilta poistumme klo. 15.00 kohti Länsisatamaa. Tallinnaa kohti laivamme Megastar starttaa 16.30.


Menomatkalla kaikille lähtijöille on ennakkoon varattu ja maksettu Puffet-ruokailu. Laivamatka kestää 2h joka käytetään hyödyksemme ruokailun merkeissä.

Viroon saapuessa meillä on linja-auto koko ajan mukana. Majapaikkanamme tällä kertaa toimii kylpylähotelli Tallink Spa & Conference joka sijaitsee satamassa mutta kuitenkin hyvin lähellä Tallinnan keskustaa.

Saapumisilta sekä seuraava päivä on yhdistyksemme puolesta suht vapaata ohjelmaa paitsi että kuka haluaa niin on mahdollista lähteä linja-autolla käymään Tallinnan maamerkillä ja samalla koko Pohjois-Euroopan korkeimmalla rakennuksella eli 314m korkealle tv-tornilla. Lähtö hotellin ovan edestä la 11.00 Menemme sisään ryhmälipulla (11€/hlö, maksu käteisellä bussissa). Matkaa hotellilta n.9km. Katsotaan ja tuumaillaan sitten paikan päällä että käydäänkö myös muissa vierailukohteissa.

Lauantaille on varataan ryhmäruokailu jostain mukavasta ravintolasta (useampi tarjouspyyntö on vetämässä, tiedotetaan kun asia lyödään lukkoon)
Aamupalat sekä kylpylän vapaa käyttö kuuluu reissun hintaan. Kylpylä remontoidaan loka-joulukuun aikana 2018 eli pääsemme pulikoimaan uudistettuun kylpylään!

Takaisin Helsinkiin päin lähdemme hotellilta sunnuntaina heti aamupalan jälkeen 9.00 johon mennessä huoneiden tulee olla luovutettu. Paluumatkalle laiva lähtee jo klo 10.30. Saapumisaika Helsinkiin 12.30. Kotona ollaan n. klo 19 maissa.. riippuen siitä miten mukavasti päästään laivasta pihalle ja pois Helsingistä.

Koko reissulle tulee hintaa kaikkine pakollisine kuluineen kahden hengen Standard huoneessa majoittuessa 180€/hlö (valittavana parisänkyjä sekä erillisiä sänkyjä).
Deluxe huoneessa majoittuessa 230€/hlö. (DeLuxe huoneissa vain parisänkyjä).
Jos haluaa majoittua yhden hengen standard huoneessa niin koko reissulle tulee hintaa silloin 325€

Ei jäsenten hinnat mikäli jää tilaa. Majoittuessa 2hh 200€/250€/hlö.

Hinnat sis. Bussikyydit, messulipun, laivakyydit, laivassa puffet-ruokailun menomatkalla, hotelliyöt, kylpylän vapaan käytön sekä runsaan aamupalan! (Deluxe-huoneet: 23,7-33,4m2 eli huomattavasti enemmän tilaa, kylpyamme, sohva, tossut ym..)

Muistakee ottaa mukaan reilusti motoristihenkee, passi tai virallinen henkilökortti (ajokortti ei kelepoo)!

Maksutiedot:
ÄmSee Raatalampi ry
OP Rautalampi FI80 5389 0720 0442 88
Viestiin: MP18 ja matkustajien nimet
Eräpäivä reissumaksulle: 31.12.2018

”TULUKEE MUKKAA, EE MÄNE AIKANNO HUKKAA”

Lisätietoa ja varaukset:
Matkanjohtaja Restentti 044-3557978 puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi
Matkanharhaanjohtaja Jani Tynnyrinen 040-7277600 jani.tynnyrinen@gmail.com