ÄmSee Raatalammin 2 vee synttärit + mopokerhon esittäytyminen + livemusiikkia Mortonissa24.5.2014

ÄmSee Raatalammin 2-vee synttärit ja Ämsee Raatalammin mopokerhon esittäytyminen Mortonissa!

Tapahtuma alkaa lauantaina 24.5. klo 13.00 Kakkukahveella. Täytekakkua on varattu ja ilmaiseksi tarjolla 200 henkilölle, loput jää sen jäläkeen nuolemaan näppejään eli ei muuta kuin kiireen vilkkaa paikan päälle..
n. klo 14.00 maissa mopokerho esittäytyy ja esittelee talven aikana kokoon kasattuja rakennelmia ja projekteja. Heti esittelyjen perään alkaa mopoikäisten ja miks ei myös aikuisten leikkimieliset kisailut.
Lajeina on ainakin minimotolla hitaastiajon Mortonin mestaruuskilpailut ja jos aikaa riittää niin vetästään vielä polkupyöräpullinki kisat..
Kisailujen voittaja tietysti palkitaan skabojen päätteeksi.

Mopokerhoa on pidetty syksystä 2013 lähtien viikottain, paitsi jouluna ja lomaviikot. Kokoontumisia on ollut tämän julkaisun hetkeen jo yli kaksikymmentä kertaa. Mopokerhossa vakituisten kävijöiden keskimäärä keikkuu viikottain siinä 15 henkilön paikkeilla. Parhaimmillaan kerhossa oli yhtäaikaa n.30 henkilöä kun mukaan lasketaan ÄmSeen kerhonpitäjät.

Illan piätteeks on tarjolla tapahtumaa aikuisille ja meno senkun kovenoo ja mortonin livessä esiintymässä on Rautalampilainen Makrofagi jonka raskaanmussiikin lehti Inferno valihti viime vuonna kuukauven bändiks. Viimekesänä Makrofagi nähtiin muunmuassa Kuopio Rockin ja Jurassicrockin festarilavoilla. 

Kaaoksen ystävät puolestaan jatkaa omaa tietään julistamalla palauttavansa rockin takaisin suomirockiin. Grunge on vahvin pohjamaku keitoksessa, johon on ilman mittalusikkaa lisätty aimot annokset mausteita rockmusiikin eri osa-alueilta kotimaan väkevimpiä yrttejä unohtamatta. Riveissä nähhään emäpitäjästä lähtösin olevat muusikot Jukka Ruostila ja Heikki Kokko.

Linkkejä:

Morton-tapahtuma, Morton-kotisivu
Kaaoksen ystävätYleX, kaaoksen ystävät
Makrofagi