ÄmSee Raatalammin äitienpäiväajelut 11.5.

ÄmSee Raatalampi tarjoaa mahdollisuuden kaikille kylän äideille päästä moottoripyörän kyytiin Äitienpäivänä 11.5. Ajelut alkaa klo 14.00 

Tapahtumapaikkana on Emäpitäjän olohuoneen eli ravintola Mortonin etupiha josta kyydit lähtee liikenteeseen. Paikan päälle tuodaan useita eri kokoisia kypäriä ja muita ajovarusteita. Ajelut tapahtuu kylän pinnassa. Tällä hetkellä olisi myös suunnitelmissa tuoda ainakin kaksi venäläistä sivuvaunu moottoripyörää, mutta niiden toimivuus ja luotettavuus nähdään sitten lähempänä että ovatko ne käytettävissä…

Jos on lapsenvahdin tarvitsijoita niin MLL Rautalampi on luvannut huolehtia pilteistä sen aikaa että äippä pääsee nauttimaan äitienpäiväajeluista ihan kaikessa rauhassa.
MLL järjestää puuhanurkkauksen Mortonin tilossa.
Kyyditys ja lapsenvahti ovat maksuttomia.

Ajeluissa on jonkunlainen säävaraus että jos vettä sattuu tulemaan kuin sieltä kuuluisan Esterin tietystä paikasta niin silloin ei ajeluita järjestetä vaan keskitytään ruokailuhommiin.

Ajeluiden jälkeen on ruokailua Mortonissa ja kaikille moottoripyörien kyydissä olleille äideille on järjestetty pieni mukava yllätys!

Mortonin äitienpäivän tarjoukset:
– Little John’s ateria 11€
– Ann’s chicken burger ateria 11€
– Kanamortilla 11€
– Lämminsavulohisalaatti 11€

Lisäksi kaikille ruokaileville on tarjolla mahtava äitienpäivä jälkiruokapuffet!
Puffet maksaa 3,50€/hlö ja Äidit ilmaiseksi!!! 

Puffetista löytyy mm. Raparperinen valkosuklaajuustokakku, kinuski-vadelma ihanuus, kahden suklaan nougatkakku, peanutbuttermuffinsit, vaniljaiset sitruunamuffinsit, konvehteja, kahvia..

Rautalammin seurakunta on osaltansa tukemassa äitienpäivätapahtumaa jolloin pystytään tarjoamaan erittäin kohtuuhintainen jälkiruokapuffetti.

Kiitos tapahtuman yhteistyökumppaneille!
Ravintola Morton
Artteli
Rautalammin ev.lut srk
MLL, Rautalampi