ÄmSee Raatalammin ikiaekoen ensmäene valokuvvaus kilipailu!

Valokuvvaus kilipailu!

HUOM! Kilpailu päättyy 8.11.2013. 

Kah, ku Sihteerikkö niin tykkee kaekista kilipaeluista ja leekkimielisitä kissaeluiseta, on käänynnä aeka julistoo kaekille pikkunen huaste. Siännöt o piäpiirteessää seoroovat:

 
1. Hommoo (osta mieluiten, vaeha, varasta!?…) itelles ÄmSeen ikiaekoe kommein tötteröriapu elikkäs tuupihuivi (Restentiltä, Sihteeriköltä, Kerkonkosken lohikeitaalta…tae mistä tahhaa sen suat kässiis). Tötteröriapuun pittää rahhoo kuapia jäseniltä/kannatusjäseniltä kymppi ja ulukopuolisilta 15€.
 
2. Mäne johonnii hienoo/rummaa/haaskaa/uskomattommaa paekkaa…tae iha mihi vua ikuna kekkoot männä…ja mitä ikuna kekkoot tehä tuupis kanssa :)
 
3. Kuvvoo ihtes/emäntäs/isäntäs/elukkas/metänpeekko/kepakko tae mikä tahhaa pukkeetunneena siihen…(sua laettoo muutae piälle, jos ei pelekässä huivissa kehtoo kekkaloejja) tae kuha se tötteröriapu ees jossae taastalla näkkyy!
 
4. Postoo otokses ÄmSeen Veispuukkisivulle kuva-alapummiin: Tuupikuvat. Tai jos et käätä veisppuukkia nii laita se sähköpostilla joko sihteeri@amseeraatalampi.fi tai puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi
 
5. Outtele Pikkusii Jooluihi asti, niin Hallitus suap miettijä kolome haaskinta/parhainta kuvvoo ja suattaapa jokkii palakintokkii napsahtoo!
 
Kuvvailemissii!