ÄmSee Raatalammin ikiaikojen toeset pilikkikilipailut!

8.3.2014 eli viikolla 10 järjestetään ÄmSeen oman porukan pilikkikilipailut.
Tapahtumapaikkana toimii viime vuotiseen tapaan Hornantuutti ja itse kalastus tapahtuu Äijävedessä.
Kilpailu starttaa tasan klo 14.00, paikalle on hyvä saapua ainakin puol tuntia aikaisemmin niin kerrotaan säännöt ja muu tarpeellinen tieto…
Kisaan osallistujia pyydetään ilmoittamaan tulonsa ennakkoon fb:n kautta, sähköpostilla tai puhelimitse, niin osataan vähän varautua porukan määrään. puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi  tai 044-3557978
Pilkkikilpailu suoritetaan erien ja kelin mukaisesti eli esim 3*25min ja erätauot 2*20min. Erätauolla on luvassa erinäistä ohjelmaa joka kerrotaan sitten paikan päällä.
Osallistumismaksu 10-15€/hlö. Miesten ja naisten sarjasta parhaat palkitaan rahapalkinnolla ja yhteistulosten voittaja saa myös himoitun kiertopalkinnon. Kilpailussa on myös upeita tavarapalkintoja!

Tapahtumassa on sellainen säävaraus että jos jäälle ei ole asiaa mennä niin sitten järjestetään rannalla jotkin toisenlaiset skabat. Nähtäväksi jää minkälaiseksi kelit muuttuu..

Kilpailu on tarkoitettu ainoastaan ÄmSee Raatalampi ry:n jäsenille, kannatusjäsenille sekä yrityskannattajille/sponsoreille.


Kuva vuoden 2013 pilikkikilipailusta


kuva vuoden 2013 pilikkikilipailusta


Sauna ja palju lämpiää myös tänä vuonna viime vuotiseen tapaan eli muistakaa ottaa tarvittavat
sauna- ja paljuttelukamppeet mukaan! (kumiankat, uimalasit, persoonalliset kylpyhatut + kellukkeet) ;)

”Tulukee mukkaa, ei mäne aikanno hukkaa”
– ÄmSee Raatalampi, Hallitus