ÄmSee Raatalampi goes to Russia

Alkukesän kolmen yön reissun Sortavalaan 9.-12.6.2016.

Lähtö tapahtuu Rautalammin paloaseman pihalta torstaina 9.6.16 klo 10.00 ajetaan Leppävirran, Heinäveden, Liperin kautta Joensuuhun josta matka jatkuu kohti Tohmajärveä ja Värtsilän rajanylitysasemaa. Rajan ylityspaikalta ei ole kuin n.70km matka perille. Koko matkan pituus Rautalammilta on 340km/sivu.

Majapaikkana toimii Vinter’s Dacha lomakylä joka on muutaman kilometrin päässä Sortavalasta Laatokan rannalla.
Yöpyminen tapahtuu uusissa, tilavissa 6hlö mökeissä ja kaksi kerroksisessa huoneistohotellissa sekä itse hotellissa jotka kaikki sijaitsevat samassa pihapiirissä.
Reissun hinta on vähän auki kun ei tiedetä kevään ruplan kurssia, mutta se on n.170-200€/hlö. Hinta sis. Majoituksen, aamupalat, siivouksen, ryhmäviisumin ja perinteisen Venäläisen illallisen perjantaille.

Perjantaina päivällä olemme tekemässä 4h risteilyn ja opastetun reissun Valamoon. Hinta n.31€/hlö (maksu paikan päällä)
Lauantaina halukkaille moottoripyörillä oppaan avulla tutustumista lähialueisiin ja historiallisiin paikkoihin.

Huomioitavaa: reissulla täytyy olla voimassa oleva passi, vihreä kortti, matkavakuutus ja viisumi
Ilmoittautumiset ja maksut viimeistään 31.3.2016 ÄmSeen tilille. Maksut ovat sitovat ja ryhmäviisumi laitetaan vetämään heti huhtikuun alusta.

HUOM. Tarkennus: passin on oltava voimassa min. puoli vuotta eteenpäin matkan toteutumisajankohdasta, eli 9.12.-16 asti.

Reissulla on mukana kokenut ÄmSeen jäsen kuka on käynyt useasti Venäjällä ja tietää mm. valuutanvaihto paikat ym. Keväämmällä sitten laitetaan lähtijöille tietoa kuinka hoidetaan käytännön asiat.

Tilaa on 44 henkilölle, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja reissulle voi ilmoittautua vain ÄmSee Raatalampi ry:n jäsenet

Tiedustelut ja paikanvaraukset Restentiltä: puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi 044-3557978

https://www.youtube.com/watch?v=ZB_wNcTW4iY
https://www.youtube.com/watch?v=3BuRlJRQGgs
http://go-karelia.com/fi/karjala/winterin-huvila-lomakyla-sortavala/

”Tulukee mukkaa, ee mäne aikanno hukkaa”