ÄmSee Raatalampi ry goes to Kerkonkoski part II

27.7.2013 ÄmSee Raatalampi ry:n kesän päätapahtuma Kerkonkosken Lohikeitaalla.
http://www.kerkonkoski.fi/

Tiedossa on letkeetä meininkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Päivä aloitetaan paraatiajolla Rautalammilta klo 14.00 ja suuntautuu Kerkonkosken lohikeitaalle (matka n.19km), kokoontuminen 15 min ennen lähtöä ja starttipaikkahan on luonnollisesti ytimessä eli paloaseman aukiolla keskellä Rautalammin kirkonkylää. Paraatiajoon ovat erittäin tervetulleita muutkin motoristit kuin pelkästään ÄmSeeläiset.
Lohikeitaalla järjestetään vähintäänkin mielenkiintoisia ja huumorilla höystettyjä kolmen hengen joukkekilpailuja. Joukkueesta täytyy löytyä kumpaakin sukupuolta. Lohikeitaalla syödään luonnollisesti myös lohikeittoa. Annos maksaa vaivaiset 4€!!! Ja jos joku nyt ei satu tykkeemään lohisopasta niin Samihan pyöräyttää myös erittäin makoisat pizzat klo (poikkeuksellisesti) 17.00 saakka. Illalla jos vielä näläkä iskee niin tarjolla on mm. täytettyjä patonkeja, lihiksiä nakeilla ja ilman, rillimakkaroo ym. 
Illalla on tarjolla loistavaa musiikkia jonka takaa Little Willie Mehto soolokeikallaan ja legendaarinen MERLIN. Vuosina 1973-1980 soitellut savolaisen rokin pioneeribändi vetäisee varsinaisen erikoissetin suomalaisia helmiä ja rockin klassikoita, joten kyseistä bändiä ei ole liikaa päässyt viimeaikoina kuuntelemaan. Estraadille nousee siis  Aki Virta, Antero Jetsu, Hannu Niskanen & Veli Huuskonen.

Tapahtuma on kaikille avoin, että ei muuta kuin tervetulloo vaikket satu omistamaan kakspyöräistä menopeliä.

Aikataulu:
14.00 Moottoripyöräparaati Rautalampi-Kerkonkoski
14.30 Ilmoittautuminen 3-hengen joukkuekisaan (väh. 1 nainen/joukkue)
15.00 Kisailu alkaa
18.00—> Lohisoppoo tarjolla niin kauan kuin kattilasta piisoo,  vain 4€/annos
n.19.30-20.00 Palakintojen jako
n. 20.00 Little Willie Mehto
n.21.30-22.00 —> Merlin

Aikatauluissa muutokset suattaa olla mahollisia ellei jopa erittäin mahollisia, myö tehhää parhaamme että pysytään suunnilleen rytmissä. Elekee mänettäkö hermojanne ja elekee ottako turhoo ressiä kuten ei oteta myökään. Naatitaan elosta, olosta ja hyvästä seurasta!

Tiedustelut: puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi

Ohessa on myös linkki Little Willien kotisivuille, käykeehän tutustumassa.
http://www.littlewilliemehto1.com/