ÄmSee Raatalampi ry goes to Pärnu

 

Maisemaa Riianlahdelta Itämereltä:

Ruvettiin puuhaamaan tämmöistä keväistä ensimmäistä vähän pidempää moottoripyöräreissua ja päädyimme lähtemään Viron maalle. Kyselyitä tehtiin ja oikein sopivan ja mukavan kokoinen porukkahan sitä lopuksi on lähdössä eli 23 henkilöä ja 15 moottoripyörää.
Reissun ajankohtana on 10.5-12.5.2013.

Lähtijät huom! Kokoontuminen perjantaina 10.5. Ytimeen eli Rautalammin paloaseman pihaan klo.7.15 ja startti tapahtuu viimeistään 7.30.

Ajoreitti on mitä luultavimmin Rautalampi-Hankasalmi-Kangasniemi-Joutsa-Hartola-Heinola-Helsinki-Tallinna-Pärnu. Tallink Star-laiva lähtee Helsingistä länsisatamasta perjantaina 13.30 ja on Tallinnan satamassa 15.30. Tallinnasta Pärnuun on n.130km, eli perillä hotellilla olisimme n.17.30. Siinä on sitten vielä mukavasti aikaa lähteä kikkailemaan tai vaikka syömään, pöytävaraus on tehty koko porukalle valmiiksi Trahter postipoiss-ravintolasta (pakkohan ei ole lähteä syömään pöytävarauksesta huolimatta). Lauantaina olisi ohjelmassa kuka nyt haluaa kikkailla mitäkin, mutta ajateltiin pääasiassa käydä ajelemassa rantateitä  ja tutustumassa paikallisiin erikoisuuksiin. Pärnussa on myös samana viikonloppuna rallit ja sieltä löytyy mm. tuttuja Rautalammilta…
Sunnuntaina Tallink Star-laiva lähtee Virosta kohti Helsinkiä joko 13.30.
Hotellistamme on Pärnun keskustaan 500m ja Itämeren rantaan n. 10 minuutin kävelymatka.  
 
HUOM! Reissuun mukaan ilmoittautuminen on umpeutunut 10.3 ja matkat ovat nyt varattu. Toki mukaan voi lähteä kruisailemaan omin avuin.
 
Kysykee tai ehdottakee vaan aktiivisesti jos tulee jotain mieleen kyseisestä reissusta!
Tiedustella voi ÄmSeen omasta facebook-ryhmästä tai sähköpostilla Restentille.

puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi

-Restentti