ÄmSee Raatalampi ry:lle lämpimät tallitilat

Nyt olemme siinä tilanteessa että saamme talli- ja harraste tilat yhdistyksellemme.
Kyseinen Halli sijaitsee asfalttitien varrella n. 5km päässä Rautalammin keskusta Siitä lohkaistaan ÄmSeelle kevyellä väliseinällä n.120m2 niin saadaan jonkunlainen tukikohta ja säilytyspaikka järjestettyä.
Pyöriä mahtuu alustavien mittausten mukaan talvisäilytykseen noin 25 kappaletta ja siihen jää vielä myös hyvät huolto ja jynssäystilat. (21.4. Säilytyspaikkoja on jo varattu ennakkoon 19 ruutua.)
Jos kaikki menee putkeen niin kuin on suunniteltu niin silloin olisi mahdollista ruveta puuhaamaan ÄmSeelle mopo alajaostoa ja saisi junnuille kerho ja harraste-iltoja.
Talvisäilytysmaksu tulee määräytymään osallistujien määrän mukaan, toivotaan tietysti paljon osallistujia ja sponsoreita niin se tulee edukkaaksi sitten kaikille.
ÄmSeen varsinaiset jäsenet ovat etusijalla kun ruvetaan jakamaan paikkoja.
Paikat jaetaan sitten ilmoittautumisten mukaan.
Kausipaikka tulee olemaan luultavasti siinä 80-100€:n paikkeilla.
Ei-jäsenten on myös mahdollisuus varata talvisäilytyspaikka, mutta hinta tulee olemaan siinä tapauksessa huomattavasti korkeampi. 
Jos tuntuu että olet jo nyt kiinnostunut tulevista tallipaikoista niin ei muuta kuin viestiä puheenjohtajalle niin laitetaan paikkaa  varaukseen… 

Talliasiaa voi tiedustella Restentiltä: puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi