ÄmSee Raatalampi ry:n Ikiaikojen ensimmäiset pilkkikilpailut 2.3.2013

 

2.3.2013 ÄmSee Raatalampi ry:n ikiaikojen ensimmäiset pilkkikilpailut! Pilkkipaikan seremonia/huoltopaikkana/ after-fishing paikkana toimii Hornantuutti! (rautalammintie 19b)

Itse kalastus tapahtuu Äijävedessä, Rautalammilla (luonnollisesti). Pilkit pudotetaan avantoon klo 14.00 ja nostetaan ylös viimeistään 16.00. 
 
Kisaan osallistuminen maksaa vähäsen ja on muutenkin vähän hupimielinen skaba. Ei osaa vielä sanoa tarkalleen paljon maksaa mutta siitä sitten paikan päällä tarkempia tietoja. Jos varaa vaikka 5-10€ kolikoina mukaan niin riittää varmasti!
 
Kisan jälkeen on mahdollisuus käydä saunassa ja lämpimässä paljussa puljaamassa. Ehkäpä sitä jotain pikku ohjelmaakin on luvassa. Eli jos haluatte käydä saunassa ja paljussa niin huolehtikaa asiaan kuuluvat varusteet mukaan! (pyyhe, uikkarit, snorkkeli ja keltainen kumiankka)
Pilkkikilpailun suhteen pidetään pieni sää- ja jäävaraus, tiedä vaikka jos ajetaan jo moottoripyörillä siihen aikaan…
 
Paikan päällä on grillikatos jossa pidetään tulet koko päivän ajan ja siellä mahdollisuus paistaa makkaraa, keittää kahvia, lämmittää mehua ym… 
 
Jos suinkin mahdollista niin ilmoittakaa tulostanne etukäteen että osaamme vähän varautua porukan määrään.  puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi
 
Tapahtuma on jäsenmaksun suorittaneille jäsenille, kannatusjäsenille ja yrityskannattajille.

TERVETULOA!
Tulukee mukkaan nii ei mäne aikanne hukkaan!
 
ÄmSee Raatalampi ry hallitus

p.s.Tällä videolla voi fiilistellä pilkkikisoja odotellessa!
http://www.youtube.com/watch?v=ugl42dbJyz0