PIKKUJOULUT!!!

No niin, tässäpä sitä tehdään ensimmäistä tapahtumaa meidän upeille ja juuri avatuille nettisivuille ja aiheena ei ole enenpää eikä vähämpää kuin ne kuuluisat pikkujoulut! 
Ajokausi rupee olemaan pikkuhiljaa paketissa ja on aika järjestää ÄmSee Raatalampi ry:n ihka ensimmäiset pikkujoulut, ajankohta on lauantai 17.11. klo 18.00 alkaen.
Juhlapaikkana toimii Hanhenpesä Hanhiniemessä Rautalammilla. Ohjelmassa on ainakin Jouluruokaa, boolia, glögiä ym asiaan kuuluvaa settiä. Rock-henkinen musiikkiesitys (toivon mukaan), musiikkia rammarilta soitettuna ainakin. Sauna lämpiää ja pääasia on viettää hauskaa moottoripyöräkerhon jäsenten ja puolisoiden kesken!
Mökissä on myös seitsemän sänkypaikkaa jos tuntuu sille että haluaa kellahtaa maaten juhlapaikalle. Jos joku haluaa talon puolesta petivaatteet ne maksaa 10€. Itse voi toki ottaa omat lakanat mukaan. 
 
PIKKUJOULUIHIN OVAT TERVETULLEITA JÄSENMAKSUNSUORITTANEET JÄSENET PUOLISOINEEN, Joten nyt kipinkapin maksamaan jäsenmaksu+liittymismaksu jos se vielä uupuu ja varmistat pääsysi motoristipikkujouluhin.
 
Sitovat ilmoittautumiset 3.11. mennessä!
Jos, olet jäämässä yöksi niin ilmoita siitä mahdollisimman hyvissä ajoin niin osataan varautua esim. lisäpatjoilla. 

Ilmoittautua voit meidän facebook-ryhmään tai laittaa sähköpostia  Sihteerikölle tai Resitentille tai sit ihan perinteisesti soittamalla/tekstaamalla.

 
Ohessa linkki juhlapaikalle: