Rautalammin perinteiset pestuumarkkinat ja motoristikahvio 13.-14.9.2014

Tule Savon vetovoimaisimmille markkinoille kokemaan tuhansien pestuuvieraiden, parinsadan markkinateltan, Masinistiin kulttuurj’päevien ja rompetorin luoma ainutkertainen pestuutunnelma!  Näillä pestuilla valitaan ensimmäistä kertaa raittisoittokilpailun voittaja, Masinistiin Kulttuurj’päevillä meklaroi TV:stä tuttu Aki Palsanmäki ja markkinoilla esiintyy uutta mustalaismusiikkia esittävä Drom-yhtye! 

Pestuumarkkinat 2014 ohjelmisto PDF:


ÄmSee Raatalammilla on pestuumarkkinoilla motoristikahvio, jossa pääsee nauttimaan markkinahumua motoristi meiningeissä. 
Myynnissä mm.herkullisia itsetehtyjä tuoreita munkkeja, Isoja lihiksiä, perinteistä rillimakkaroo sekä ryynäriä, kahvia ja virvokkeita.

Kyltti ohjaa 69-tieltä motoristikahvioon

Nyt myös mahdollisuus ostaa ja kannattaa meidän yhdistystä sekä tukea ÄmSee Raatalammin mopokerhon toimintaa ostamalla hienoja ÄmSee Raatalampi  T-paitoja 20€:n kappalehintaan ja tuubihuiveja 12€:n  kappalehintaan. Kipin kapin ostoksille…

Kahvio on auki sekä lauantaina että sunnuntaina aamusta myöhään iltapäivään. Sunnuntaina lopetellaan kun väki rupee vähenemään ja markkinat hiljenemään.
Motoristikahvio sijaitsee urheilukentän päässä Satakielistentien ja Urheilijantien risteyksessä eli Hujasen hallin pihassa.
Kartta mistä löytyy motoristikahvio

Lisätietoja ÄmSee Raatalammin motoristikahviosta antaa
Restentti Markku Tuutti 044-3557978 puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi

www.rautalampi.fi
Pestuumarkkinat facebook
Sisä-Savon mobilistit ry