Rautalammin perinteiset pestuumarkkinat ja ÄmSee Raatalammin motoristikahvio 10.-11.9.2016

Rautalammin Pestuumarkkinoita on järjestetty vuodesta 1821 ja niitä vietetään perinteisesti syyskuun toisena viikonloppuna. Tule mukaan kokemaan tuhansien markkinavieraiden ja parinsadan markkinateltan luoma ainutlaatuinen pestuutunnelma!

ÄmSee Raatalampi ry:llä on pestuumarkkinoilla kolmatta kertaa motoristikahvio, jossa pääsee nauttimaan markkinahumua motoristi meiningeissä. Tänäkin vuonna ÄmSeellä on telttatilaa 8*12m että mahtuu hyvin oleskelemaan.
.
Myynnissä edelleen herkullisia tuoreita munkkeja, tän vuoden uutuutena hot dogit, perinteistä rillimakkaroo sekä Lihaniekan älyttömän laadukkaita täyslihamakkaroita unohtamatta kahvia ja virvokkeita.


Kyltti ohjaa pääraitilta eli Pestarinvalinnan nurkalta motoristikahvioon urheilukentän suuntaan.

Nyt myös mahdollisuus ostaa ja kannattaa meidän yhdistystä sekä tukea ÄmSee Raatalammin mopokerhon toimintaa ostamalla hienoja ÄmSee Raatalampi  T-paitoja 20€:n kappalehintaan ja tuubihuiveja 10€:n  kappalehintaan. Kipin kapin ostoksille…

Kahvio on auki sekä lauantaina että sunnuntaina aamusta myöhään iltapäivään. Sunnuntaina lopetellaan kun väki rupee vähenemään ja markkinat hiljenemään.
Motoristikahvio sijaitsee urheilukentän päässä Satakielistentien ja Urheilijantien risteyksessä eli Hujasen hallin pihassa.

Kartta mistä löytyy motoristikahvio

Lisätietoja ÄmSee Raatalammin motoristikahviosta antaa
Restentti Markku Tuutti 044-3557978 puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi

www.rautalampi.fi
Pestuumarkkinat facebook