Rautalammin perinteiset pestuumarkkinat ja ÄmSee Raatalammin motoristikahvio 9.-10.9.2017

Rautalammin Pestuumarkkinoita on järjestetty vuodesta 1821 ja niitä vietetään perinteisesti syyskuun toisena viikonloppuna. Tule mukaan kokemaan tuhansien markkinavieraiden ja parinsadan markkinateltan luoma ainutlaatuinen pestuutunnelma!

ÄmSee Raatalampi ry:llä on pestuumarkkinoilla neljättä kertaa motoristikahvio isolla väljällä tontilla, jossa pääsee nauttimaan markkinahumua motoristi meiningeissä. Tänäkin vuonna ÄmSee Raatalammilla on telttatilaa 8*12m että mahtuu hyvin oleskelemaan.

Myynnissä herkullisia tuoreita munkkeja, perinteistä rillimakkaroo sekä Lihaniekan älyttömän laadukkaita täyslihamakkaroita unohtamatta kahvia ja virvokkeita. Tämän vuoden uuteena tuotteena otamme myyntiin myös herkulliset pyttipannu annokset ja vohvelit kunnon mansikkahillolla ja kermavaahdolla!


Kyltti ohjaa pääraitilta eli Pestarinvalinnan nurkalta motoristikahvioon urheilukentän suuntaan.

Nyt myös mahdollisuus ostaa ja kannattaa meidän yhdistystä sekä tukea ÄmSee Raatalammin mopokerhon toimintaa ostamalla hienoja ÄmSee Raatalampi  T-paitoja 20€:n kappalehintaan ja tuubihuiveja 10€:n  kappalehintaan. Kipin kapin ostoksille…

Kahvio on auki sekä lauantaina että sunnuntaina aamusta myöhään iltapäivään. Sunnuntaina lopetellaan kun väki rupee vähenemään ja markkinat hiljenemään.
Motoristikahvio sijaitsee urheilukentän päässä Satakielistentien ja Urheilijantien risteyksessä eli Hujasen hallin pihassa.

Kartta mistä löytyy motoristikahvio(maps)

Lisätietoja ÄmSee Raatalammin motoristikahviosta antaa
Restentti Markku Tuutti 044-3557978 puheenjohtaja@amseeraatalampi.fi

www.rautalampi.fi
Pestuumarkkinat facebook